Transfersoap Van Bergen krijgt verrassende wending

25 augustus 2021, 20:41

Het is nog maar de vraag of Mitchell van Bergen zijn loopbaan voortzet bij Middlesbrough. De 21-jarige aanvaller van sc Heerenveen leek hard op weg naar de Engelse club, maar heeft er plots een optie bij. Stade Reims heeft zich volgens de Leeuwarder Courant gemengd in de strijd om de handtekening van Van Bergen.

Het is Heerenveen om het even wat Van Bergen doet: de Friese club heeft met zowel Middlesbrough als Stade Reims een akkoord bereikt over een transfersom van rond de twee miljoen euro. De krant schrijft dat de Franse interesse verklaart waarom de overgang van Van Bergen naar Middlesbrough nog niet is afgerond.

Dat Stade Reims plotseling om de hoek kwam kijken, zag men in Heerenveen niet aankomen. "Die club kwam pas in beeld nadat wij akkoord waren met Middlesbrough. Het gebeurt natuurlijk vaker dat meerdere clubs interesse hebben in een speler. Dat is met Mitchell nu ook het geval", vertelt technisch manager Ferry de Haan. De Franse club heeft hetzelfde geboden als Middlesbrough. "De voorwaarden van de transfer blijven voor ons nagenoeg gelijk. Wij leveren er niet op. Nu is het aan de speler."

Kiest Van Bergen ervoor om zijn carrière voort te zetten bij Stade Reims, dan komt hij terecht bij de club die het afgelopen seizoen op de veertiende plaats eindigde in de Ligue 1. Als de pijlsnelle aanvaller de overgang de komende dagen afrondt, dan maakt hij waarschijnlijk het debuut van Lionel Messi voor Paris Saint-Germain mee. De Franse grootmacht komt zondagavond op bezoek bij Stade Reims en de kans is groot dat Messi dan in actie komt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen