'Meerdere clubs willen Bozeník tijdelijk overnemen van Feyenoord'

25 augustus 2021, 18:42

Robert Bozeník staat voor een tijdelijk vertrek bij Feyenoord. De 21-jarige spits staat op de nominatie om verhuurd te worden en heeft meerdere aanbidders. Volgens Bild zijn er clubs uit Duitsland, Portugal en Rusland die de komst van Bozeník wel zien zitten.

Eén van die clubs is Fortuna Düsseldorf, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. "We willen nu niet op iedere naam reageren", wil sportief directeur Uwe Klein de belangstelling voor Bozeník bevestigen noch ontkennen. Door de coronacrisis heeft de Duitse club het financieel moeilijk. Er is nauwelijks geld, waardoor eerder naast de komst van Luka Krajnc werd gegrepen.

Feyenoord nam Bozeník anderhalf jaar geleden voor vier miljoen euro over van MSK Zilina. Na een veelbelovende start is de Slowaakse spits - mede door een zware blessure - weinig in actie gekomen voor de Rotterdammers. Arne Slot kiest dit seizoen voor Bryan Linssen als diepste aanvaller. Bovendien maakt Feyenoord naar verluidt werk van de komst van Valentín Castellanos, spits van New York City FC.

Bozeník speelde tot nu toe 28 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarvan acht als basisspeler. In de Eredivisie maakte hij drie doelpunten en in de KNVB Beker was hij eenmaal trefzeker.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen