PSV slaat grote slag met contractverlenging Madueke

25 augustus 2021, 16:48

PSV heeft het contract van Noni Madueke opengebroken en verlengd. De negentienjarige Engelse aanvaller ligt nu tot de zomer van 2025 vast in het Philips Stadion.

De vorige verbintenis van Madueke liep medio 2024 af. PSV schrijft dat het nieuwe contract een beloning is voor de stormachtige ontwikkeling die de aanvaller doormaakt. Madueke was dit seizoen al goed voor zes doelpunten en één assist in negen wedstrijden. Het is de Europese top niet ontgaan dat de ster van Madueke rijzende is: onder meer Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur en Leicester City hebben naar verluidt interesse.

Maar de stap naar de Europese top zal Madueke deze zomer nog niet maken. "Er was veel belangstelling van buitenlandse clubs voor Noni, maar wij wilden Noni graag nog langer verbinden aan PSV. Na goede gesprekken met Noni en zijn familie is het gelukt om zijn contract tot en met 2025 te verlengen. Wij zijn als club heel blij dat Noni blijft en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking", reageert directeur voetbalzaken John de Jong.

Madueke, die in 2018 overkwam van Tottenham Hotspur, maakte anderhalf jaar geleden zijn debuut in de hoofdmacht van PSV. "Dat was een bijzonder moment natuurlijk. Sinds ik hier ben, merk ik aan alles dat dit de beste plek is om me te ontwikkelen. Ik heb daarom ook geen moment getwijfeld hier langer te blijven', aldus Madueke in maart 2020. Ook nu is hij verheugd om langer bij PSV te blijven: 'Ik heb me vanaf dag één thuis gevoeld bij PSV. We gaan er samen een mooie tijd van maken in Eindhoven, met prachtige voetbalavonden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen