'Real Madrid doet PSG verzoek rond Mbappé', Atlético haalt spits

25 augustus 2021, 15:06

Real Madrid heeft Paris Saint-Germain om toestemming gevraagd om te spreken met Kylian Mbappé. Nadat de Franse topclub eerder nog een bod van 160 miljoen euro afwees, waagt De Koninklijke vermoedelijk spoedig een nieuwe poging en wil vanwege de naderende transferdeadline graag alvast met de aanvaller praten.

Dat weet RMC Sport althans. Omdat het een zeer complexe deal is die ook veel tijd gaat kosten, hoopt Real Madrid dat Paris Saint-Germain in elk geval toestaat om alvast met Mbappé te spreken. De aanvaller heeft in 2022 een aflopend contract en dus zullen de geruchten rondom hem nog wel even voortduren.

De international van Frankrijk heeft zijn liefde voor Real Madrid nooit onder stoelen of banken geschoven, waardoor PSG als ze nog geld voor hem willen ontvangen, snel moeten meewerken. Vanaf december mag hij als toekomstig transfervrije speler onderhandelingen met potentiële nieuwe werkgevers. Technisch directeur Leonardo heeft bevestigd dat Mbappé wil vertrekken, maar de club laat hem alleen gaan onder de juiste voorwaarden. 

Lees ook: 'Spel op de wagen voor Mbappé: flink dilemma PSG'

Atlético Madrid heeft Cunha binnen

Niet alleen Real Madrid roert zich op de transfermarkt, stadgenoot Atlético Madrid heeft de tweede grote zomertransfer gedaan. Matheus Cunha komt voor een kleine dertig miljoen euro over van Hertha BSC en zorgt voor meer opties voorin. De kampioen van Spanje haalde eerder Rodrigo De Paul binnen van Udinese, maar moet zelf nog altijd vrezen voor een vertrek van Saúl. Chelsea jaagt op de diensten van de Spaans international.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen