Feyenoord zonder Senesi naar IF Elfsborg, Benita bij de selectie

31 augustus 2021, 16:04

Feyenoord-verdediger Marcos Senesi mist het duel donderdagavond in de return van de voorronde van de Conference League tegen IF Elfsborg. De centrale verdediger liep afgelopen weekend een blessure op tegen Go Ahead Eagles en blijft in Rotterdam-Zuid achter om verder te herstellen van zijn kwetsuur. 

Dat laat Feyenoord weten op de clubsite. Naast Senesi ontbreken ook Mark Diemers en Lutsharel Geertruida nog altijd bij de selectie van Arne Slot. Het duo is momenteel geblesseerd, waarbij Diemers ook al geen deel uitmaakte van de plannen van de oefenmeester. Rechtsbuiten Mimeirhel Benita (17) is de meest verrassende naam in het keurkorps van de Rotterdammers, terwijl jeugdspeler Lennard Hartjes ook met een kwetsuur kampt en ontbreekt.

Lees ookSlot vreest voor absentie Senesi: "Hoor ik spelers vaker zeggen"

Doelman Justin Bijlow en Fredrik Aursnes reizen wel mee af naar Noorwegen, maar beiden zijn niet inzetbaar. De keeper pakte vorige week in de slotfase een rode kaart en is geschorst, terwijl de Noorse middenvelder eerder al uitkwam in de voorronde van de Conference League met zijn oude club en om die reden niet mag spelen.  

Omdat Bijlow niet inzetbaar is, wordt Ofir Marciano normaliter de eerste keeper van Feyenoord donderdagavond. Devin Remie (18) en Tein Troost (19) zijn de andere twee doelverdedigers die mee afreizen naar Zweden. Normaliter spelen de talenten hun wedstrijden in het beloftenteam van de Rotterdammers. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen