'Spel op de wagen voor Mbappé: flink dilemma PSG'

25 augustus 2021, 09:01

Kylian Mbappé (22) zal de laatste week op de transfermarkt vermoedelijk de krantenkoppen blijven domineren. De Franse aanvaller van Paris Saint-Germain staat in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid en zou zelf ook de overstap willen maken naar de Primera Division. Vooralsnog geeft PSG ondanks de geboden 160 miljoen euro echter geen krimp.

Onder andere L'Équipe, Marca en AS pakken woensdagochtend groots uit op de voorpagina's van de ochtendkranten, waarop Mbappé pronkt. Het eerder uitgelekte bod van 160 miljoen euro is waarover gesproken wordt. PSG is niet van plan om hem voor dat bedrag naar Madrid te laten gaan. Toch zou een transfer volgens Marca al 'niet meer te stoppen zijn'.

Want als PSG besluit om hem te houden, dan zal Mbappé vermoedelijk in januari alsnog het gesprek aangaan met De Koninklijke. Dan mag de aanvaller dat zelfs transfervrij doen en moet PSG vrezen voor een gratis vertrek van het talent in de zomer van 2022. Dan loopt het contract van de international van Frankrijk namelijk af in Parijs.

En volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft Mbappé zelf zijn zinnen ook gezet op een overgang naar de Spaanse hoofdstad. 'Engelse clubs zijn niet in de race en Real Madrid heeft 160 miljoen euro geboden, vooralsnog geen groen licht vanuit PSG', schrijft hij. Omdat Mbappé een transfer naar Real Madrid als een droom zou zien, moet men bij de Ligue 1-club vrezen voor een doemscenario en is het huidige bod een flink dilemma.

Lees ook'Real zet door en wil mega-bedrag betalen voor Mbappé'

Daarom schrijven sommige Spaanse kranten dan ook dat PSG vanaf tweehonderd miljoen euro bereid zou zijn om mee te werken aan de overgang van Mbappé. Daarover zijn de lezingen overigens nog wel wisselend: sommige media schrijven dat PSG überhaupt (nog) niet wil praten. Mocht het uiteindelijk wel tot een overgang komen, dan zou volgens Eurosport Everton-aanvaller Richarlison in beeld zijn om hem om te volgen in het sterrenensemble. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen