Feyenoord blijft strepen, MLS-spitsen in beeld gekomen

25 augustus 2021, 08:52   Bijgewerkt: 25 augustus 2021, 09:23

Feyenoord kon dinsdagavond door drie potentiële versterkingen definitief een streep zetten. Iké Ugbo vertrok definitief naar RC Genk, Club Brugge haalde Tajon Buchanan uit Amerika weg en van Sam Lammers werd duidelijk dat hij in Italië zou blijven. Toch hoopt technisch directeur Frank Arnesen nog altijd op nieuwe aanvallers in deze window.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. In die zoektocht is de technisch eindverantwoordelijke van Feyenoord uitgekomen in de MLS: aanvallers Álvaro Barreal (FC Cincinnati) en Valentín Castellanos (New York City FC) zouden worden gezien als potentiële versterkingen. Eerstgenoemde is een rechtsbuiten, zoals Buchanan ook is, terwijl de aanvaller van New York City FC van nature als centrumspits speelt.

Op beide posities kan trainer Arne Slot nog wel wat versterking gebruiken. Op dit moment is er voor Alireza Jahanbakhsh geen serieuze concurrent op rechts, terwijl Robert Bozeník en Naoufal Bannis niet voldoen als stand-in van gelegenheidsspits Bryan Linssen. Ondanks de weinige financiële speelruimte – die door het vertrek van Leroy Fer overigens wel groter is geworden – blijft Arnesen hopen op een (rechter)spits.

Lees ook: Van den Brom zit Feyenoord dwars en strikt concurrent Dessers

Volgens het AD zijn de eerdergenoemde Bas Dost (Club Brugge) en Adolfo Gaich (CSKA Moskou) ook nog altijd opties voor de transfermarkt. Buitenspeler Javairô Dilrosun heeft ook op de lijstjes gestaan, maar is volgens het dagblad simpelweg onhaalbaar. Hij past niet alleen niet in het financiële plaatje in De Kuip, maar heeft ook nog eens diverse opties voor en zomertransfer. Rafael Camacho, die aan SC Cambuur en de Rotterdammers werd gelinkt, wordt door Sporting Portugal bij Belenenses gestald het komende seizoen. 

Update: Castellanos meest concreet

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt is Valentín Castellano het meest concreet. 'De 22-jarige Argentijn moet overkomen van New York City FC. De onderhandelingen gaan de goede kant op', schrijft het twitteraccount over de onderhandelingen met de diepe aanvaller. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen