'Real zet door en wil mega-bedrag betalen voor Mbappé'

24 augustus 2021, 23:22

Het begint er steeds meer op te lijken dat Kylian Mbappé deze zomer een toptransfer gaat maken. Real Madrid heeft volgens diverse media met een bedrag van 160 miljoen euro aangeklopt bij Paris Saint-Germain. De Madrilenen willen zo snel mogelijk de gesprekken met de Fransman openen.

Volgens Goal, AS en El Chiringuito is Real inmiddels zeer concreet en wil de Spaanse grootmacht snel zaken doen met de Fransen. De club heeft toestemming gevraagd om met Mbappé en zijn zaakwaarnemers te mogen praten over een transfer naar Spanje. Het is geen geheim dat de international van Frankrijk graag wil vertrekken uit de Ligue 1.

Mbappé ligt nog tot medio 2022 vast in Parijs en gaf in een eerder stadium al aan niet te willen bijtekenen. In eerste instantie leek hij er echter voor te kiezen om over een jaar transfervrij de deur van het Parc de Princes achter zich dicht te trekken. De concrete belangstelling van Real zal daar zo goed als zeker verandering in brengen.

PSG zal namelijk meewerken aan een transfer omdat het voor de Parijzenaars de enige mogelijkheid is om nog geld te vangen voor de superster. De 22-jarige aanvaller kwam in de zomer van 2018 voor een bedrag van 180 miljoen over van AS Monaco en met een bod van 160 miljoen euro kan PSG de schade enigszins beperken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen