Van den Brom zit Feyenoord dwars en strikt concurrent Dessers

24 augustus 2021, 20:40

Iké Ugbo mag zich vanaf vandaag officieel speler van KRC Genk noemen. De spits komt per direct over van Chelsea om zich bij de selectie van trainer John van den Brom te voegen. De entree van Ugbo kan wel eens slecht nieuws betekenen voor Cyriel Dessers, die er een sterke concurrent bij heeft.

De 22-jarige Ugbo tekent bij Genk een contract voor vier seizoenen. In de Luminus Arena moet de Engelsman voor de nodige treffers gaan zorgen. Dat kunnen de Belgen na een teleurstellende seizoensstart goed gebruiken. Genk heeft na vier wedstrijden namelijk zeven punten gepakt en dus ook al een aantal puntjes laten liggen.

Ugbo is al bekend in de Jupiler Pro League aangezien hij vorig jaar op huurbasis bij Cercle Brugge speelde. Chelsea stalde hem de afgelopen jaren ook al bij Barnsley FC, Milton Keynes Dons FC, Scunthorpe United FC en Roda JC Kerkrade. Namens de Limburgers was hij tijdens seizoen 2019/20 goed voor dertien doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie.

Frank Arnesen, de technisch directeur van Feyenoord, zal misschien minder blij zijn met dit nieuws. Ugbo stond naar verluidt ook op het verlanglijstje van de Rotterdammers, maar die club kan dus verder zoeken naar een nieuwe aanvalsleider. Ook het Franse Olympique Marseille was in de markt voor de geboren Londenaar. Ook zij blijven met lege handen achter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen