Brobbey ziet concurrent vertrekken, Pjanic heeft een optie minder

24 augustus 2021, 19:20

Brian Brobbey (19) heeft straks een concurrent minder bij RB Leipzig. De Noorse aanvaller Alexander Sørloth (25) gaat op zeer korte termijn vertrekken bij de Duitse club. Real Sociedad gaat hem voor het komende seizoen namelijk huren van RB Leipzig.

Dat schrijven diverse Spaanse media over Sørloth, die dit seizoen bij de eerste twee Duitse competitie-wedstrijden van het seizoen ontbrak vanwege ziekte. Vorig seizoen maakte hij in 37 wedstrijden zes doelpunten en gaf drie assist in zijn eerste seizoen in dienst van RB Leipzig. Brobbey bleef in de eerste twee wedstrijden overigens negentig minuten op de bank.

De 32-voudig international van Noorwegen met een verleden bij FC Groningen werd opgepikt na een absolute topperiode bij het Turkse Trabzonspor. Daar maakte hij liefst 33 goals in 49 duels en gaf ook nog eens elf assists. Willian José lijkt op zijn beurt naar Real Betis te verkassen. 

Lees ookKoeman geeft met selectie duidelijk signaal aan overbodig viertal

Pjanic niet naar Fiorentina

FC Barcelona hoopt nog altijd met man en macht op een vertrek van Miralem Pjanic. De middenvelder had met Juventus, Napoli, SS Lazio en Fiorentina vier opties om aan de bak te komen in de Serie A, maar laatstgenoemde club is afgehaakt. Zij gaan volgens Sky Sports aan de haal met Lucas Torreira van Arsenal. La Viola gaat hem huren van The Gunners en hebben een optie tot koop bedongen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen