'Chelsea hoopt United dwars te zitten en richt pijlen op Saúl'

24 augustus 2021, 16:00

Saúl Ñíguez speelt na de zomer zo goed als zeker in de Premier League. De middenvelder van Atlético Madrid wil graag naar Engeland vertrekken en lijkt meerdere opties te hebben. Volgens de Italiaanse journalist Fabrizio Romano azen Chelsea en Manchester United nog altijd op zijn handtekening.

De transferspecialist liet dinsdagmiddag via Twitter weten dat Chelsea de gesprekken met Saúl een aantal dagen geleden al heeft geopend. Het al langer geïnteresseerde Manchester United zou daar weer op hebben gereageerd door gisteren nog contact te zoeken met de speler, zijn zaakwaarnemers en Atlético. Volgens het Spaanse medium AS is een transfer dan ook dichtbij.

Saúl heeft in Madrid een contract tot medio 2026 en dus zal Atlético een flinke zak geld willen ontvangen voor de Spaans international. Er wordt echter niet gesproken over een vraagprijs van de Madrilenen. Wel zou Chelsea hebben ingezet op een huurconstructie, waarbij Saúl later definitief zal worden overgenomen. United wil naar verluidt juist wel direct kopen.

De 26-jarige Saúl speelt al bijna zijn hele leven bij Atleti. De linkspoot is sinds 2008 actief bij de club en maakte in 2012 zijn debuut in de hoofdmacht. De eerste jaren van zijn jeugd verdedigde hij echter de clubkleuren van rivaal Real Madrid. De in Elche geboren middenvelder werd door Atlético ook nog een seizoen gestald bij Rayo Vallecano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen