Spaanse kranten zien kans schoon voor Real Madrid

24 augustus 2021, 08:41   Bijgewerkt: 24 augustus 2021, 10:27

Het gezicht van Kylian Mbappé prijkt dinsdagmorgen op de voorpagina van enkele grote Spaanse kranten. Dat is niet zomaar, want Paris Saint-Germain zou er rekening mee houden dat de 22-jarige aanvaller nog deze transferperiode vertrekt. Real Madrid ziet naar verluidt zijn kans schoon. Er is wel enige haast geboden, want over een week sluiten de deuren van de transfermarkt.

Het Franse RMC Sport schreef maandag dat PSG overweegt om Mbappé in de etalage te zetten. Dat heeft alles te maken met de contractsituatie van de pijlsnelle aanvaller. Mbappé beschikt over een verbintenis die volgend jaar afloopt. De club en speler praten al langere tijd over een verlenging van de samenwerking, maar dat heeft tot op heden niet tot het gewenste resultaat geleid. Om een transfervrij vertrek te voorkomen, gaat PSG zijn sterspeler deze transferperiode mogelijk nog proberen te verkopen.

Zowel Marca als AS laat deze dinsdag zijn licht schijnen over de recente ontwikkelingen rond Mbappé. Onlangs legde de aanvaller een nieuwe aanbieding van PSG naast zich neer. De Franse grootmacht wilde hem voor vijf jaar (met een optie voor een extra jaar) vastleggen en hem een flinke salarisverhoging geven. Daarmee zou hij overigens niet de best betaalde speler van PSG worden: Neymar en Lionel Messi verdienen meer dan Mbappé werd aangeboden.

De grote vraag is: gaat Real Madrid nog een poging ondernemen voor Mbappé? Zowel de Spaanse als Franse media houden daar rekening mee. De operatie om één van 's werelds beste spelers over te nemen is volgens Marca 'meer mogelijk dan ooit', al zal afhangen van de plannen van PSG. Is de club bereid hem te laten gaan of wordt de ster aan boord gehouden met het risico dat hij over een jaar gratis alsnog de overstap naar de Spaanse hoofdstad maakt?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen