Milan maakt geen fout en boekt meteen zege, ook Sevilla wint

23 augustus 2021, 22:43

AC Milan is uitstekend aan het nieuwe seizoen in de Serie A begonnen. De Italiaanse topclub, waar de geblesseerde vedette Zlatan Ibrahimovic nog ontbrak, won met minimale cijfers op bezoek bij Sampdoria: 0-1. Daarmee bleef Milan probleemloos in het spoor van koploper en regerend landskampioen Inter.

Het was de van Real Madrid gehuurde Brahim Diaz die AC Milan aan de overwinning hielp. Na een vlijmscherpe counter stond de spits op de juiste plek om de 0-1 binnen te schieten. Dat deed hij met wat hulp van de doelman, die het schot van Diaz niet goed genoeg pareerde. Milan werd daardoor een van de acht ploegen die met een overwinning aan het Italiaanse seizoen begonnen.

Bij Sampdoria stonden twee oud-Eredivisionisten opgesteld. Voormalig VVV-Venlo-verdediger Maya Yoshida stond in het centrum, terwijl Morten Thorsby op het middenveld geposteerd stond.

Ook Sevilla is zonder problemen aan het nieuwe seizoen begonnen. Zonder de ontbrekende Luuk de Jong, die mogelijk nog een transfer maakt, boekte Sevilla een late zege op bezoek bij Getafe. Erik Lamela schoot zijn ploeg in de derde minuut van de blessuretijd naar de overwinning. Daardoor is Sevilla de nieuwe koploper van de Spaanse La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen