'Tottenham wil Madueke, maar komt uit bij Traoré'

23 augustus 2021, 14:55   Bijgewerkt: 23 augustus 2021, 15:01

Tottenham Hotspur heeft PSV'er Noni Madueke op het wensenlijstje staan als zomerversterking, maar de Eindhovenaren willen de buitenspeler niet laten gaan. De Engelse club is zodoende doorgeschakeld naar Adama Traoré (25), van wie het een serieus transfertarget gemaakt heeft.

Dat heeft transferspecialist Fabrizio Romano laten weten. In totaal heeft Tottenham Hotspur drie namen op de lijst staan, waaronder Madueke. De PSV'er zou het een interessante optie vinden om terug naar de Premier League te gaan, maar PSV wil hem sowieso niet laten gaan. Wie de derde naam is op de lijst, is onbekend. Maar Traoré is daardoor de voornaamste kandidaat om de overstap te maken naar Londen.

Er zouden gesprekken zijn geweest tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur, maar een bod is er volgens Romano nog niet gedaan. De Spurs zouden meer dan veertig miljoen euro over hebben voor de buitenspeler van de Spaanse nationale ploeg. De voormalig jeugdspeler van FC Barcelona is in Engeland een van de meest gewilde buitenspelers, mede door zijn dribbels. Dit seizoen maakte hij al meer dribbels (10) dan bijvoorbeeld alle spelers van Arsenal (9) opgeteld.

Lees ook: PSV wil gewilde Madueke niet laten gaan

PSV maakt een duidelijk signaal met het feit dat Madueke niet te koop is. De negentienjarige buitenspeler ligt tot en met 2024 vast en staat voor zijn échte doorbraak in Eindhoven. Tot dusver maakte hij vijftien treffers in 44 duels en gaf hij negen succesvolle eindpases.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen