Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bizot kritisch op Van Gaal: "Dan verbaast het me wel"

Bizot kritisch op Van Gaal: "Dan verbaast het me wel"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 augustus 2021 – Marco Bizot (30) snapt niet dat hij door Louis van Gaal is gepasseerd voor de voorselectie van het Nederlands elftal. De doelman van Stade Brestois heeft bij zijn nieuwe club een basisplaats, zat in het verleden vaker bij Oranje, maar kreeg geen plek van de nieuwe bondscoach.

Dat vertelt de voormalig keeper van AZ tegenover De Telegraaf. Bizot maakte door de coronabesmetting deel uit van de EK-selectie van Frank de Boer, terwijl hij eigenlijk vierde keuze was. "Om eerlijk te zijn wel, ja", zei hij over het feit dat hij verbaasd was over de keuze van Van Gaal. "Ik heb net een EK achter de rug, heb een stap naar een hogere competitie gemaakt, heb drie duels gekeept en ben topfit. Dan verbaast het me wel dat ik niet eens bij de voorselectie zit."

Van Gaal hanteert als criterium dat hij alleen fitte spelers wil oproepen met speelminuten, daaraan voldoet Bizot in elk geval ook. Justin Bijlow (Feyenoord), Joël Drommel (PSV), Remko Pasveer (Ajax) en Tim Krul (Norwich City) kregen wel een oproep van de keuzeheer, die vrijdag zijn definitieve selectie bekend maakt. Cillessen (Valencia) is nog altijd niet fit, terwijl Maarten Stekelenburg zelf is gestopt als international.

Aanbieding bij AZ
Overigens had het niet veel gescheeld of Bizot was niet bij AZ vertrokken. Nadat zijn overgang naar Olympiakos Piraeus in het water viel, deed hij de clubleiding in Alkmaar een voorstel voor een vijfjarig contract. "Ik wilde zekerheid. Dacht: eerst nog een paar seizoenen keepen, daarna plaatsmaken voor een jonge doelman en een beetje a la Ron Vlaar bij de club betrokken blijven. Maar daar ging Max Huiberts niet op in." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd