Neres en Ajax willen deze zomer een transfer na komst Daramy

23 augustus 2021, 10:31

David Neres heeft wellicht zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld. De aanvaller mocht deze zomer sowieso al vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA. Nu de Amsterdammers Mohamed Daramy overnemen van FC Kopenhagen lijkt de kans op speeltijd nog kleiner te zijn.

Vorig jaar moest de Braziliaanse vleugelspeler concurreren met zijn vriend Antony aan de rechterkant en Dusan Tadic aan de andere zijde. Deze zomer kwam Steven Berghuis er nog bij en nu komt dus ook de multifunctionele aanvaller van FC Kopenhagen nog naar Ajax. De concurrentiestrijd is moordend. Neres zou daarom willen vertrekken en ook directeur spelerszaken Marc Overmars staat open voor een transfer. Dat meldt Voetbal International.

In de eerste twee speelrondes van het seizoen kwam de aanvaller als invaller binnen de lijnen. Dat kunnen weleens zijn laatste minuten zijn geweest in het shirt van Ajax. Volgens het medium hoopt Neres 'deze week nog een uitgaande transfer te verwezenlijken'. De Braziliaan ligt nog twee jaar vast in Amsterdam, waardoor de club hem niet zomaar laat gaan. Hoeveel hij moet kosten, is niet precies bekend. Twee seizoenen geleden kwam er nog een bod van veertig miljoen euro vanuit China. Dat werd afgewezen, maar nu lijkt het bedrag waarvoor hij weg mag een stuk lager te liggen.

Zondag werd bekend dat Ajax twaalf miljoen euro neerlegt voor Daramy. Dat kan met nog een miljoen euro oplopen door bonussen. Ook Club Brugge wilde de Deens jeugdinternational inlijven, maar hij verkiest de Nederlandse kampioen boven de Belgische. Daramy maakte voor Kopenhagen 12 goals in 74 competitiewedstrijden en mag zich nu in de Eredivisie laten zien. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen