Voldoet Haller bij Ajax? Cijfers zeggen van wel, fans van niet

22 augustus 2021, 15:44   Bijgewerkt: 22 augustus 2021, 15:51

Sébastien Haller krijgt in zijn eerste maanden als speler van Ajax bijzonder veel kritiek, maar praat geregeld terug met zijn voeten. Tegen FC Twente was de miljoenenaankoop goed voor de 0-1, waardoor de Amsterdammers lang op weg leken naar de overwinning. Ajax gaf het echter in de slotfase nog weg. Het werd uiteindelijk 1-1.

Aan Haller's neusje voor de goal lag dat niet. Kort na rust kwam de bal met enig fortuin voor de voeten van de sterke spits, die dankbaar binnen kon tikken. Haller was daardoor voor zijn vierde wedstrijd op rij trefzeker in de Eredivisie: een unieke prestatie. Sowieso is hij de laatste maanden aardig op schot. In zijn laatste vijftien Eredivisieduels sloeg hij elf keer toe.

Daarmee bewijst Haller zijn waarde in het shirt van Ajax. De Amsterdammers betaalden afgelopen januari liefst 22,5 miljoen euro om de aanvaller los te weken bij West Ham United. Toch is hij niet onomstreden onder de fans. Vorige week leidde zijn wissel nog tot luid applaus van de fans, terwijl zij ook nu niet treurden dat de spits naar de kant werd gehaald. Haller was tegen FC Twente enorm slordig in de combinatie en kopte een grote kans naast het doel.

Haller kreeg het er op Twitter zondagmiddag flink van langs. Veel supporters zijn van mening dat de spits zijn hoge transferbedrag nog niet heeft terugbetaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen