Bosz' Lyon geeft ondanks tiki-takagoal zege weg

22 augustus 2021, 14:53

Peter Bosz wacht nog altijd op zijn eerste overwinning als hoofdcoach van Olympique Lyon. De Franse topclub leek lange tijd op weg naar een overwinning, maar de sterk gestarte promovendus Clermont kwam in blessuretijd langszij. Lyon en Clermont hielden beide een punt over aan de ontmoeting: 1-1.

Daarmee rekende Bosz opnieuw niet af met de kritiek die hij in zijn eerste weken als nieuwe coach van Lyon kreeg. De start kan echter niet anders dan matig worden genoemd. Na een 1-1 gelijkspel tegen het Stade Brest van Marco Bizot werd vorig weekend met ruime cijfers verloren van Angers: 3-0. Ook tegen Clermont, dat zeven punten heeft uit de eerste drie duels, werd het gelijk.

Moussa Dembélé groeide met twee treffers uit tot man van de wedstrijd aan Lyon-zijde, maar het absolute hoogtepunt kwam uiteindelijk van de schoen van Lucas Paquetá. In blessuretijd van de eerste helft was de aanvaller het eindstation van een weergaloze Lyon-aanval, waardoor Lyon de kleedkamer opzicht met een 3-1 voorsprong.

Na de onderbreking gaf Lyon het volledig. Nadat Clermont eerder al op 1-1 was gekomen dankzij een eigen goal van Sinaly Diomandé, zorgde Eibasan Rashani tien minuten voor tijd koelbloedig voor de aansluitingstreffer. Diezelfde Rashani kopte in blessuretijd raak uit een hoekschop. Daarmee was de ineenstorting van de oud-ploeg van Memphis Depay compleet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen