Jahanbakhsh opnieuw in de basis bij Feyenoord

22 augustus 2021, 13:22   Bijgewerkt: 22 augustus 2021, 14:58

Alireza Jahanbakhsh is fit genoeg voor zijn tweede optreden in vier dagen tijd. Na de 5-0 zege op IF Elfsborg verschijnt de Iraanse aanvaller, die kampte met liesklachten, ook in eigen huis tegen Go Ahead Eagles in de basis. Trainer Arne Slot houdt vast aan dezelfde elf namen, waardoor er dus nog geen ruimte is voor de nieuwe middenvelder Fredrik Aursnes

De van Molde overgekomen middenvelder moet voorlopig nog Guus Til, Orkun Kökcü en aanvoerder Jens Toornstra voor zich dulden. Afgelopen donderdag hoefde Slot nog geen harde keuzes te maken, omdat de middenvelder nog niet speelgerechtigd was voor de voorronde van de Conference League. Bryan Linssen staat opnieuw in de punt van de aanval, terwijl Luis Sinisterra als linksbuiten start.

Linssen krijgt in de punt van de aanval de voorkeur boven Robert Bozeník en Noaufal Bannis. Het Algemeen Dagblad meldde zaterdag wel dat de Rotterdammers nog op zoek zijn naar een nieuwe, multifunctionele aanvaller. Ook centrumspits Bas Dost staat op de verlanglijst.

Feyenoord zal het liefst krachten willen sparen richting de return tegen Elfsborg van komende week. In Zweden verdedigen de Rotterdammers een 5-0 voorsprong in strijd om een plek in de Conference League-groepsfase. De gepromoveerde tegenstander Go Ahead Eagles houdt vast aan dezelfde elf namen als vorige week, toen de Deventenaren met 0-1 verloren van SC Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen