Schmidt bang voor blessure Madueke: "Hoop dat het meevalt"

22 augustus 2021, 10:38

Een probleemloze avond tegen SC Cambuur werd voor PSV verpest na het uitvallen van Noni Madueke. Na een keiharde tackle verliet hij met veel pijn het veld in Eindhoven. Madueke, die slechts als invaller werd gebruikt om hem te sparen voor het duel met Benfica, ijkt echter niet te hoeven vrezen voor het duel van komende dinsdag.

"Dat was een harde charge. "Het lijkt mee te vallen, eigenlijk hoop ik het", vertelde Schmidt aan het Eindhovens Dagblad. "Morgen weten we meer over zijn situatie." Schmidt koos ervoor om het aanvallende toptalent te sparen, net als hij met André Ramalho, Philipp Max en Ibrahim Sangaré deed. De basiskrachten moeten fit zijn voor de return tegen Benfica van komende dinsdag. In Eindhoven moet PSV een 2-1 nederlaag goed maken.

"Cambuur was dapper in de opbouw en daarmee hadden we het een paar keer lastig", constateerde Schmidt. "Uiteindelijk hebben wij een groot aantal kansen gecreëerd." PSV kwam dankzij de zege na twee duels op zes punten. Vorige week werd Heracles ook al verslagen. Destijds werd het 0-2.

Schmidt zal twijfelen over met welke formatie hij zal aantreden tegen Benfica, aangezien aanwinst Davy Pröpper zich de laatste weken laat zien. De van Brighton & Hove Albion overgekomen middenvelder verdient op basis van zijn spel eigenlijk een basisplaats, maar heeft met Marco van Ginkel en Sangaré flinke concurrentie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen