Veerman baalt: "Zou er ziek van zijn als ik geen transfer maak"

22 augustus 2021, 10:00

Joey Veerman leek deze zomer aan een nieuw avontuur te beginnen, maar de middenvelder speelt negen dagen voor het verstrijken van de transferdeadline nog voor SC Heerenveen. De Friezen hanteren een  enorme vraagprijs, waardoor buitenlandse clubs vooralsnog terughoudend zijn.

Het houdt Veerman enorm bezig. "Natuurlijk. Voor dit weekend waren er nog maar vijf spelers verkocht in Nederland, nu begint dat toe te nemen. Ook spelers van mijn leeftijd vertrekken. Dan vraag ik me wel af: waarom lukt mij dat dan niet? Ik ben er wel mee bezig, maar ik krijg het gevoel dat Heerenveen mij niet kwijt wil", verzucht de middenvelder in gesprek met ESPN.

De laatste weken deden onder meer Feyenoord, Engelse en Italiaanse clubs een gooi naar zijn komst. Hellas Verona diende zelfs een bod van vijf miljoen euro in. "Maar daar hebben ze niet eens naar gekeken. Dat zegt dat ze aardig wat geld willen ontvangen. Voor nu kan het nog alle kanten op. Ik moet het allemaal maar afwachten."

Het liefst verkast Veerman naar een land als Italië of Spanje. "Ik ben wel een mooiweervoetballer", grapt hij. Toch is er weinig om te lachen voor de middenvelder. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik er niet ziek van zou zijn als ik deze zomer geen transfer maak." Met een assist was Veerman van waarde in de 3-2 overwinning van zijn ploeg op RKC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen