Mazraoui over contract: "Ik hoop dat het goed komt"

22 augustus 2021, 09:31

Noussair Mazraoui heeft nog een eenjarige verbintenis in Amsterdam, maar hoopt zijn verblijf in Amsterdam te verlengen. De van een blessure teruggekeerde Marokkaan heeft zijn basisplaats bij Ajax heroverd en heeft de gesprekken met technisch directeur Marc Overmars reeds gestart.

"Alle partijen willen een nieuw contract en als er eenmaal een akkoord is bereikt, zal het snel naar buiten komen", vertelt Mazraoui aan de NOS. "Persoonlijk hoop ik heel erg dat het goed komt, want ik speel hier al zestien jaar. Als er van beide kanten waardering is, vind ik het niet nodig om moeilijk te gaan doen", aldus de rechtsachter, die zondag aantreedt tegen FC Twente.

Mazraoui staat onwelwillend tegenover een vertrek uit de Johan Cruijff Arena. "Nee, ik heb geen vertrekwens. Ik vind ook niet dat ik op een leeftijd ben gekomen waarop ik een stap moet maken. Natuurlijk heb ik die ambitie, want in Europa staan spelers van Ajax er goed op. Ik wil ook wel eens het buitenland meemaken, want sommige competities zijn beter dan de Nederlandse. Maar voor nu hoef ik niet weg." 

Na een blessure verloor Mazraoui zijn basisplaats afgelopen seizoen aan toptalent Devyne Rensch, maar de achttienjarige rechtsback moet voorlopig geduld hebben. Hij trad de laatste weken geregeld aan als vervanger van linksback Nicolás Tagliafico. De Argentijn is nog geschorst tegen FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen