Bakker laat zich zien tijdens makkelijke avond Leverkusen

21 augustus 2021, 20:42

Het Nederlands getinte Bayer Leverkusen heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. Na een vroege voorsprong kon het de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach relatief gemakkelijk uitspelen. Mitchel Bakker liet zich - in zowel positieve als negatieve zin - zien tijdens de 4-0 zege. 

De wedstrijd was pas net twee minuten bezig toen Bakker zag dat hij ruimte had en van zo'n 25 meter besloot uit te halen. Zijn inzet was helemaal niet slecht, maar raakte in eerste instantie slechts de paal. Vanaf de paal ketste de bal echter alsnog het doel in via de voet van doelman Yann Sommer - die deze zomer nog een hoofdrol vertolkte bij de EK-stunt van Zwitserland. Bakker vierde het doelpunt uitbundig, maar zal uiteindelijk ook moeten concluderen dat deze op naam komt van de keeper.

Hoe dan ook had het schot van Bakker tot gevolg dat Leverkusen niet meer in de problemen zou komen. Sterker nog, al in de achtste minuut kon EK-topscorer Patrik Schick de score verdubbelen: 2-0. Kort voor rust kreeg Borussia Mönchengladbach van elf meter de grootste kans om nog in de wedstrijd te komen. Het was Bakker - dit keer in een negatieve hoofdrol - die zijn noppen in de enkel van zijn tegenstander plantte. De gele kaart die hij daarvoor incasseerde bleek echter de grootste schade, want Lars Stindl miste de strafschop.

Na rust liep de score nog verder op, opnieuw mede dankzij Bakker. De linksback kwam over zijn linksbuiten heen op, ontving de bal en zag hoe Moussa Diaby zijn voorzet - wederom met wat geluk - binnen kon schieten. Kort voor tijd zette ook Nadiem Amiri zijn naam op het scoreformulier. Hij bepaalde de eindstand op 4-0. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen