'Berghuis van Italië' steelt show bij debuut Dumfries

21 augustus 2021, 20:25

Inter Milaan is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. De landskampioen van Italië speelde thuis tegen Genoa de eerste wedstrijd van de competitie en was met 3-0 te sterk. De grote man bij de thuisploeg was Hakan Calhanoglu, die eerder deze zomer de zeer pikante overstap van AC Milan naar de buurman Inter maakte. Met een doelpunt en een assist nam hij zijn nieuwe team direct bij de hand.

Stefan de Vrij mocht in tegenstelling tot zijn landgenoot in de basis beginnen. In het hart van het centrum kende hij weinig moeite met routinier Goran Pandev. Al snel had Inter de voorsprong te pakken, na een zeer strakke corner van Calhanoglu recht op het hoofd van Milan Skriniar. Nog geen tien minuten later stal hij zelf de show, door zeer karakteristiek naar binnen te komen en van afstand de bal in de hoek te strepen.

Vanaf de bank zag nieuwkomer Denzel Dumfries zijn ploeg Genoa volledig overklassen en een kwartier voor tijd viel de beslissing. De ingevallen Arturo Vidal kon namelijk de 3-0 binnentikken, na een intelligent hakje van Nicolo Barella. Zes minuten voor tijd mocht Dumfries dan toch zijn debuut maken voor Inter.

Door de ruime overwinning staat Inter in ieder geval voor even op de plek waar het vorig seizoen eindigde. De vorige drie wedstrijden in de voorbereiding werden ook al zeer overtuigend gewonnen. Crotone ging met 6-0 van het veld, Dynamo Kiev met 3-0 en Parma werd met 2-0 verslagen. Volgende week vrijdag spelen Dumfries en De Vrij tegen Hellas Verona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen