Feyenoord zoekt aanvaller: "Dost staat op ons lijstje"

21 augustus 2021, 16:56

Feyenoord hoopt deze transferwindow nog één versterking te kunnen presenteren. Het gaat daarbij dan om een aanvaller - het liefst één die op meerdere posities uit de voeten kan. Toch is ook pure centrumspits Bas Dost een serieuze optie voor de Rotterdammers.

Daarover was technisch directeur Frank Arnesen eerlijk tegenover het Algemeen Dagblad. "Bas Dost staat wel op ons lijstje", erkende hij. Ook Arnesen weet dat het perspectief van de 32-jarige spits bij Club Brugge dit seizoen is veranderd. Vooralsnog lijkt hij genoegen te moeten nemen met een reserverol. Dost zelf zou een overstap naar Feyenoord daarom zeker zien zitten. "We kijken wat we kunnen doen", aldus Arnesen.

Hoewel Feyenoord dus een mooie oplossing voor Dost lijkt, is de vraag of de spits andersom ook de ideale optie voor de club is. Niet alleen op de spitspositie is namelijk iemand nodig, ook de flanken zijn op dit moment dun bezet. "Daar praten Arne en ik over", vertelde Arnesen. "Het gaat om één speler. Ideaal is dan iemand die op alle drie de posities in de voorhoede uit de voeten kan."

Het geld voor een aanvallende versterking is er dankzij de goede prestatie van Feyenoord tegen IF Elfsborg. De Zweden werden in de heenwedstrijd met 5-0 weggespeeld, waardoor de club bijna zeker is van deelname aan de Conference League. Alleen het bereiken van de groepsfase zou de club al bijna drie miljoen euro opleveren. Of dat geld gebruikt zal worden voor een koop- of huurtransfer, weet Arnesen nog niet. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen