Nu écht duidelijkheid: "Ronaldo blijft bij Juventus"

21 augustus 2021, 16:38

Cristiano Ronaldo zal deze zomer niet vertrekken bij Juventus. Er werd de afgelopen maanden veel gespeculeerd over een eventueel vertrek bij De Oude Dame, maar aan die speculaties heeft trainer Massimiliano Allegri nu een einde gemaakt. "Cristiano vertelde me dat hij bij Juventus wil blijven", vertelde hij tijdens zijn persconferentie.

"Ik las de geruchten in de krant", begon Allegri desgevraagd, geciteerd door La Gazzetta dello Sport. "Maar is altijd goed blijven trainen en is beschikbaar gebleven voor ons. De wil om te vertrekken is er nooit geweest", vertelde hij. Ronaldo sprak zich onlangs via Instagram nog uit tegen de 'respectloze' speculaties in de media over zijn toekomst, maar stelde daarbij nog niet duidelijk dat hij bij Juve zou blijven. Dat deed Allegri nu later in de week dus wel.

Lees ook: Ronaldo spreekt zich uit tegen 'respectloze' media

"Donderdag heb ik hem een dag rust gegeven, omdat we doordeweeks veel getraind hadden", vervolgde de oefenmeester. "Gisteren (vrijdag, red.) heeft hij gewoon getraind. Hij is beschikbaar voor de wedstrijd tegen Udinese." Daarmee staat Ronaldo dus hoogstwaarschijnlijk gewoon aan de aftrap van de seizoensopener van Juventus, zondagavond om 18.30 uur.

Na een teleurstellend seizoen waarin de ploeg ternauwernood vierde werd, moet het dit jaar weer beter. Dat geld ook voor de prestaties in de Champions League. Sinds de komst van Ronaldo werd Juventus daar tot drie keer toe vroegtijdig uitgeschakeld door achtereenvolgend Ajax, Olympique Lyon en FC Porto. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen