Piroe steelt de show: "De kans greep hij met beide handen aan"

21 augustus 2021, 14:26

Joël Piroe maakt indruk bij Swansea City. De aanvaller scoorde in zijn eerste vier wedstrijden al drie doelpunten. Vrijdag werd hij de matchwinner voor de ploeg uit Wales door de enige goal van het duel te maken tegen Bristol City. Het zorgde voor een lofzang bij zijn trainer.

"Joël heeft geweldig gespeeld. De goal was geweldig en hij zorgde de hele avond voor dreiging", aldus Russell Martin op de clubsite van Swansea. Bij zijn treffer raakte de spits eerst de paal, maar uit de rebound was het alsnog raak. "Hij was niet alleen goed in balbezit, maar hij maakte ook veel meters voor het team om anderen ruimte te geven. Hij was dreigend en werkte keihard. Toen ik hem wisselde, was hij helemaal kapot."

Voor Piroe was het zijn eerste basisplaats in de competitie. Na tachtig minuten zat zijn optreden erop. "Hij kreeg de kans en greep die met beide handen aan. Ik ben benieuwd wat hij dit seizoen nog meer voor ons in petto heeft. Hij heeft een goede techniek en is een echte atleet. Ik denk dat hij nog veel meer gaat laten zien", besluit de oefenmeester lovend.

Piroe maakte deze zomer de overstap van PSV naar Swansea City. In Eindhoven kwam hij afgelopen seizoen tot elf invalbeurten, waarin hij één keer scoorde. Dat was in het Abe Lenstra stadion tegen SC Heerenveen. Hij scoorde vlak voor tijd de gelijkmaker. In de Keuken Kampioen Divisie kwam hij voor de beloftenploeg tot twee doelpunten en twee assists in acht duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen