Bizot maakt geen goede beurt: "Ik denk dat hij beter kan"

21 augustus 2021, 11:44

Marco Bizot heeft vrijdagavond geen goede beurt gemaakt in de wedstrijd tussen Stade Brest en Paris Saint-Germain (2-4). De Nederlandse doelman zag er niet goed uit bij het doelpunt dat Idrissa Gueye een kwartier voor tijd maakte. Michel Der Zakarian, trainer van Stade Brest, verwacht meer van zijn keeper.

Een enorme fout was het niet, maar Bizot liet zich wel iets te makkelijk kloppen toen Gueye bij een 1-2 stand van grote afstand uithaalde. Eerder in de wedstrijd, bij de 0-1 van Ander Herrera, zag de van AZ overgekomen doelman er ook niet helemaal goed uit. "Ik denk dat hij beter kan", sprak Der Zakarian na afloop van de wedstrijd. "We hebben het erover gehad met de keeperstrainer, hij kan beter."

Stade Brest hoopte te stunten tegen de sterrenensemble uit de Franse hoofdstad, maar kwam net tekort om PSG punten afhandig te maken. "We hebben de wedstrijd gespeeld zoals we 'm wilden spelen. We hebben er alles aan gedaan om PSG in de problemen te brengen. Er zijn tegendoelpunten die vermeden hadden kunnen worden, maar dat is voetbal."

Bizot speelde tegen PSG zijn derde wedstrijd voor Stade Brest. De Franse club nam de keeper deze voor een kleine vijf miljoen euro over van AZ. Voor Bizot is het zijn tweede buitenlandse avontuur. Eerder kwam hij drie jaar uit voor het Belgische KRC Genk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen