Maakt Bazoer nog een transfer? "Er speelt momenteel wel iets"

21 augustus 2021, 10:40

Er is met het einde van de zomerse transferperiode in zicht nog geen duidelijkheid over de toekomst van Riechedly Bazoer. De spelmaker acht zichzelf rijp voor een stap hogerop en wil Vitesse het liefst verlaten, maar een nieuwe club heeft hij nog niet gevonden. Blijft een transfer uit, dan blijft Bazoer zich zonder te mokken inzetten voor de Arnhemse club.

Heel veel tijd heeft Bazoer niet meer om een transfer te maken. Over tien dagen sluit de zomerse transfermarkt. "Ik wil persoonlijk graag een transfer maken", geeft Bazoer toe in een interview met Omroep Gelderland. "Er speelt momenteel nog wel iets. We zien wel wat er gaat gebeuren. Maar het is geen straf hier te blijven. Ik weet wat ik hier heb."

Vitesse nam Bazoer twee jaar geleden over van VfL Wolfsburg. In Arnhem heeft de voormalig speler van Ajax zijn carrière nieuw leven ingeblazen. Afgelopen seizoen trok hij samen met Oussama Tannane de kar bij Vitesse. Het leverde hem de interesse van onder meer Olympique Marseille op. De Zuid-Franse club deed een bod van vier miljoen euro, wat door Vitesse niet werd geaccepteerd. Olympique Marseille lijkt inmiddels te zijn afgehaakt.

Maar er zijn meer clubs die Bazoer op het lijstje hebben staan. De komende tien dagen worden spannend voor de verdediger annex middenvelder. Een breuk zal hij in elk geval niet forceren. "De trainer heeft veel vertrouwen in mij en ik in hem. We hebben een goed elftal. Ik wil wel een transfer, maar als het geen perfect plaatje is, blijf ik met alle plezier bij Vitesse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen