Eerste zege FC Emmen in de Hofstad dankzij Hilterman

20 augustus 2021, 22:26

FC Emmen heeft vrijdagavond eindelijk de eerste zege van het Eerste Divisie-seizoen geboekt. Op bezoek bij ADO Den Haag ging het op geen enkele minuut van harte bij beide ploegen, maar door twee goals van Jeredy Hilterman werd er in de Hofstad wel gewonnen (1-2).

En dat er van alles misging in Den Haag, daar kon FC Emmen weinig aan doen. Maar door problemen met het stroom werkte de lichtinstallatie niet optimaal, waardoor bij het duel een half uur later afgetrapt werd. In de tussentijd was middenvelder Gregor Breinburg ook nog eens uitgevallen bij de thuisclub, dat met Thomas Verheijdt op de bank begon.

Nadat eindelijk alles werkte, was het FC Emmen dat via Hilterman – die na drie wedstrijden de volledige productie voor zijn rekening heeft genomen namens de formatie van Dick Lukkien – de score opende. In het tweede bedrijf maakte Amar Catic weliswaar meteen na de pauze gelijk, maar via de tweede goal van Hilterman kwam er alsnog de eerste overwinning van het seizoen voor FC Emmen.

Lees ookVervelende terugkeer Seuntjens

Omdat Peter van Ooijen de lat raakte en een grote kans om zeep hield, heeft Hilterman de volledige doelpuntenproductie dit seizoen voor zijn rekening genomen. Daarmee bezorgde hij vrijdagavond zijn club de eerste overwinning van het seizoen, terwijl ADO Den Haag voor het eerst heeft verloren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen