"Als Noa Lang nog vertrekt, dan zal het voor heel veel geld zijn"

20 augustus 2021, 19:19   Bijgewerkt: 20 augustus 2021, 19:24

Mocht Noa Lang (22) deze transferwindow nog vertrekken bij Club Brugge, dan zal dat zeker niet voor een appel en een ei gebeuren. De Nederlander wordt voorzichtig nog altijd gelinkt aan een vertrek naar bijvoorbeeld de Premier League, maar de kampioen van België laat hem niet zomaar verkassen.

Dat heeft trainer Philippe Clement laten weten vrijdagmiddag tijdens de persconferentie. "Ik hoor momenteel geen geruchten dat er een ander verhaal van zou komen, maar je weet nooit. Als hij nog vertrekt, zal het voor heel veel geld moeten zijn", liet de coach tegenover Sporza doorschemeren over een mogelijk vertrek van Lang. Na zijn debuutseizoen was er serieuze belangstelling, tot een concreet aanbod kwam het in elk geval nog niet.

De oefenmeester denkt bovendien dat de Nederlander het nog goed naar zijn zin heeft in de Jupiler Pro League. "Noa Lang voelt zich heel goed. Dat zien jullie ook op het veld. Ik praat elke dag met hem en hij zit goed in zijn vel in Brugge", zei de oefenmeester. "Club Brugge is heel ambitieus. We zijn investeringen aan het doen om de lat nog hoger te leggen. Dan ga je niet zomaar een van je betere spelers laten vertrekken."

Lees ookEén jaar Lang bij Brugge: "Na 3 duels wisten we genoeg"

Concurrent Lang erbij

Om het komende seizoen op drie fronten mee te strijden heeft Club Brugge vrijdag twee aanvallers officieel gepresenteerd: Owen Otasowie (20) kwam over van Wolverhampton Wanderers en tekende een contract voor vier seizoenen, Ruben Providence werd gehuurd van AS Roma. "Club Brugge krijgt meer en meer aanzien in het buitenland", concludeerde Clement over de aanwinsten voor zijn selectie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen