Slot baalt van vuurwerk: "Niet prettig voor Feyenoord"

20 augustus 2021, 12:09

Feyenoord walste donderdagavond met dank aan de supporters over het Zweedse IF Elfsborg heen. Nadat de supporters voor de aftrap voor een show zorgden, betaalde Feyenoord dat binnen de lijnen terug: 5-0. Opnieuw staken de fans in de Kuip echter veel vuurwerk af. Hoogstwaarschijnlijk deelt de UEFA daarvoor een boete uit.

De Rotterdammers zitten al krap bij kas, maar moeten vrijwel iedere Europese wedstrijd een boete betalen aan de UEFA. De bond plaatste netten om te voorkomen dat fans voorwerpen richting het veld zouden gooien, maar ook de trappen zijn iedere donderdagavond tijdens wedstrijden bezet. Dat kwam Feyenoord deze week al op een opgelegde boete van 20.000 euro te staan.

Coach Arne Slot houdt er een dubbel gevoel aan over. "Het is prachtig, want daarmee komt er een leuke sfeer in het stadion. Maar als je langer nadenkt, weet je dat het niet zo prettig is voor de club. Ik denk niet dat dit meehelpt. De UEFA zal niet met hun ogen hebben dichtgezeten. Het was misschien slimmer geweest om de spelers te steunen zoals ze tijdens de wedstrijd hebben gedaan."

Feyenoord staat dankzij de klinkende 5-0 zege op Elfsborg met één been in de groepsfase van de Conference League. Daarvoor moet het alleen de return in Zweden van volgende week nog overleven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen