'VVV akkoord met transfersom: toptransfer voor Giakoumakis'

20 augustus 2021, 09:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hoewel Werder Bremen de laatste dagen de beste papieren leek te hebben voor de komst van Georgios Giakoumakis, lijkt de Griekse topscorer een betere keuze te hebben. Volgens De Limburger heeft zijn werkgever VVV-Venlo een akkoord bereikt met de Schotse topclub Celtic.

Volgens Schotse bronnen gat het om een transferbedrag van 2,5 miljoen euro. Aanvankelijk hoopte VVV een hoger bedrag voor de topschutter te vangen, maar dat bleek al snel niet mogelijk. Celtic ziet in Giakoumakis de ideale nieuwe nummer negen. De spits heeft zelf nog geen keuze gemaakt over zijn toekomst. Wel heeft hij al telefonisch met Celtic-coach Angelos Postecoglou gesproken.

Afgelopen woensdag bezocht Giakoumakis Werder Bremen, dat met de spits in de gelederen wil terugkeren naar de Bundesliga. Werder Bremen kon echter niet het benodigde bedrag voor de spits op tafel krijgen. Daarom verkoopt VVV de aanvaller het liefst aan de Schotse grootmacht, afgelopen woensdag nog tegenstander van AZ in de voorronde van de Europa League.

Giakoumakis verbaasde afgelopen seizoen vriend en vijand door bij degradant VVV-Venlo topscorer van de Eredivisie te worden. In totaal liet hij het net 26 keer bollen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen