Blije Sinisterra oogst lof: "Heb het met Stengs meegemaakt"

19 augustus 2021, 23:45

Luis Sinisterra was dolgelukkig met zijn hattrick tegen Elfsborg. De Colombiaanse aanvaller maakt de gehele voorbereiding al indruk en liet tegen de Zweedse club zien dat hij ook uitstekend kan koppen. Maar liefst twee treffers maakte hij op die manier.

"Ik wist dat ik goed kon koppen. En als ik de bal zo voorgegeven krijg, dan is het al helemaal niet moeilijk. Ik ben heel blij voor mezelf, maar ook voor het team. Ik geniet echt. Slot geeft me veel vertrouwen en is duidelijk. Dat is goed voor me", vertelde de vleugelflitser bij ESPN na zijn uitstekende optreden. Sinisterra was de grootste uitblinker, maar meer spelers liet zich zien. De galavoorstelling eindigde in 5-0.

De trainer was op zijn beurt lovend over de aanvaller. "Ik heb het eerder met Calvin Stengs meegemaakt dat spelers die terugkomen van een zware blessure eerst een half jaar nodig hebben om terug in een ritme te komen. Het is voor Luis best nog even wennen om twee wedstrijden in een week te spelen, maar hij wordt op dit moment steeds sterker en sneller. Hij presteert geweldig en dat is een logisch gevolg van hoe fit hij nu is."

Mario Been genoot ook met volle teugen van de Colombiaan. De aanvaller wordt opvallend weinig aan andere clubs gelinkt, maar de analist verwacht een toptransfer. "Ze moeten nog veertien dagen... Heel Europa is op zoek naar jonge, goede buitenspelers. Als je hem zo ziet spelen...", aldus de analist. Collega Kees Kwakman verwacht dat Sinisterra deze zomer sowieso niet vertrekt uit de havenstad. "Hij is net geblesseerd geweest en zijn contract is ook net verlengd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen