Feyenoord wil ongeslagen status behouden zonder verrassingen

19 augustus 2021, 20:54

Feyenoord begint donderdagavond met Alireza Jahanbakhsh aan de thuiswedstrijd tegen IF Elfsborg in de play-offs van de Conference League. De aanvaller ontbrak dit weekend nog in de Eredivisie, maar is op tijd fit om mee te doen tegen de Zweedse ploeg.

Arne Slot liet op de persconferentie al weten dat de Iraanse nieuwkomer waarschijnlijk 'gewoon' inzetbaar zou zijn voor dit duel. Hij begint dus meteen in de basis, waardoor Jens Toorsntra weer naar het middenveld gaat. Hij speelde dit weekend nog in een vrije rol aan de linkerkant door de afwezigheid van Jahanbakhsh. Op het middenveld moeten de Rotterdammers het doen zonder aanwinst Fredrik Aursnes. Hij is niet speelgerechtigd, omdat hij dit seizoen al Europees speelde met Molde FK.

De ploeg van Slot zal vol vertrouwen aantreden tegen Elfsborg. Feyenoord is nog ongeslagen in Europees verband. Waar de eerste wedstrijden moeizaam waren tegen het Kosovaarse FC Drita, werd FC Luzern moeiteloos aan de kant gezet. Als ook de Zweedse ploeg over twee duels verslagen wordt, zijn de Rotterdammers aanwezig tijdens het hoofdtoernooi van de Conference League. Dat toernooi wordt dit seizoen voor het eerst georganiseerd.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökçu, Til; Jahanbakhsh, Linssen en Sinisterra.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen