Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Janssen: "Vitesse moet die eerste plek na de top drie ambiëren"

Janssen: "Vitesse moet die eerste plek na de top drie ambiëren"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 augustus 2021 – Vitesse speelt donderdagavond de kraker tegen Anderlecht. Over twee duels moet gewonnen worden om de Conference League te bereiken. Theo Janssen ziet kansen, maar weet dat het niet makkelijk wordt tegen de Belgische club.

"Ik zie twee clubs die min of meer in een vergelijkbare periode zitten. Zowel Anderlecht als Vitesse zijn aan het bouwen, maar Anderlecht blijft natuurlijk wel een naam die tot de verbeelding spreekt. Ook in Nederland. Anderlecht heeft misschien iets meer ervaring met dit soort wedstrijden, al is dat toch ook relatief gezien de jonge groep. Vitesse is nog een beetje zoekende en belangrijke spelers zoals Bazoer zitten met hun hoofd bij een transfer", vertelt de analist bij Het Laatste Nieuws.

Desondanks ziet de oud-voetballer, die een seizoen op huurbasis bij Racing Genk speelde, kansen voor de Arnhemmers. "Als Vitesse zijnde krijg je heus niet elk jaar de kans om de poulefase van een Europees toernooi te halen. Zowel sportief als financieel is dit een geweldige uitdaging. De inkomsten die een ploeg als Vitesse uit dit soort toernooien kan halen mag je echt niet onderschatten. Ik zeg niet dat ze in de problemen komen, maar het zou wel een mooie bonus zijn."

Vitesse werd afgelopen seizoen vierde in de Eredivisie. Dat is volgens Janssen ook dit jaar het hoogst haalbare.  "PSV en Ajax zijn weg. Zij hebben met ruime afstand de twee beste selecties van Nederland en ook bij Feyenoord lijkt het goed te klikken met hun nieuwe coach, Arne Slot. Vitesse moet die eerste plek na de top drie ambiëren en daar hoort Europees voetbal bij. Voor de ervaring van de spelers zou het geweldig zijn."

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd