Giakoumakis lijkt op weg naar Werder na 'goed gesprek'

19 augustus 2021, 15:35

Georgios Giakoumakis lijkt op weg naar het Duitse Werder Bremen. De spits van VVV-Venlo was eerder deze week op bezoek in Duitsland om daar in gesprek te gaan met technisch directeur Clemens Fritz. Celtic en FC Basel lijken dus verder te moeten kijken in hun zoektocht naar een spits.

Giakoumakis kreeg van VVV toestemming om naar Bremen af te reizen voor een gesprek met Werder. "Dat was een erg goed gesprek", vertelde Fritz donderdagmiddag op een persconferentie. "Hij vond het ook leuk hier in Bremen. We zijn nog steeds met elkaar in gesprek. Maar we houden ons natuurlijk niet met slechts een speler bezig."

Lees ook: 'Schotse topclub mengt zich in strijd om Giakoumakis'

VVV wilde in eerste instantie vijf miljoen euro ontvangen voor de topschutter. Inmiddels nemen de Limburgers ook genoegen met een bedrag van drieënhalf miljoen euro. Celtic zou naar verluidt drie miljoen willen betalen en hebben zich vandaag nog in de strijd om de spits gemengd. De voorkeur van Giakoumakis lijkt echter naar Werder te gaan.

De gevallen grootmacht degradeerde afgelopen seizoen uit de Bundesliga en hoopt snel terug te keren op het hoogste niveau. Daar kan met de doelpunten van Giakoumakis goed bij gebruiken. Werder kent echter een teleurstellende competitiestart. De Duitsers wisten in drie wedstrijden vier punten te verzamelen en staan op de elfde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen