'Nieuweling Ramos zorgt al voor wrijving bij Paris Saint-Germain'

19 augustus 2021, 15:03

Sergio Ramos heeft zijn eerste wedstrijd voor Paris Saint-Germain nog niet gespeeld, maar de verdediger schijnt nu al voor problemen te zorgen in de hoofdstad van Frankrijk. De routinier zou zich door zijn sterrengedrag niet bepaald geliefd maken bij verschillede medewerkers en ploeggenoten.

Het doorgaans goed ingevoerde radiostation Cadena SER meldt dat Ramos meent de grote ster te zijn bij de Parijzenaars. Dat is volgens het Spaanse medium niet bepaald handig binnen een selectie waar ook onder meer Neymar, Lionel Messi en Kylian Mbappé deel van uitmaken. Daarnaast kwam Ramos dit seizoen nog niet in actie voor PSG.

De 35-jarige verdediger kampt nog altijd met een kuitblessure en moest de strijd om de Trophée des Champions tegen Lille OSC en competitieduels met Troyes en Strasbourg al aan zich voorbij laten gaan. Vrijdagavond neemt PSG het in de Ligue 1 op tegen Stade Brest. Ook die wedstrijd zal de ploeg van trainer Mauricio Pochettino nog afwerken zonder Ramos.

Ramos tekende eerder deze zomer een contract voor twee seizoenen bij PSG. De ervaren verdediger kwam over van Real Madrid, waar hij sinds 2005 speelde. De rechtspoot heeft echter al lange tijd last van een kuitblessure en werd door bondscoach Luis Enrique niet opgenomen in de selectie voor het EK.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen