'Schotse topclub mengt zich in strijd om Giakoumakis'

19 augustus 2021, 13:26   Bijgewerkt: 19 augustus 2021, 15:33

De strijd om de handtekening van Georgios Giakoumakis lijkt nu echt los te gaan barsten. De spits van VVV-Venlo zou al in onderhandeling zijn met Werder Bremen en heeft er inmiddels een optie in Schotland bij. Celtic zou namelijk werk willen maken van de komst van de aanvalsleider.

Volgens het Engelse medium Sky Sports heeft Celtic aangeklopt bij VVV om te praten over een transfer. De Limburgers willen meewerken aan een vertrek van Giakoumakis, maar zijn niet van plan hem voor een schijntje te laten gaan. Inmiddels lijkt de vraagprijs te zijn gezakt naar 3,5 miljoen euro. Dat is voor een grote club als Celtic geen probleem.

Het is echter de vraag wat de speler zelf graag wil. Hij is namelijk ook in gesprek met Werder Bremen, dat dit seizoen actief is in de 2. Bundesliga. De gevallen grootmacht wil een gooi doen naar promotie en daar kan men de doelpunten van Giakoumakis. Ook FC Basel zou interesse hebben, terwijl de international in Nederland wordt gelinkt aan Feyenoord.

Giakoumakis werd afgelopen seizoen met 26 doelpunten topscorer van de Eredivisie. Desondanks degradeerde hij met VVV naar de Keuken Kampioen Divisie en is er van een transfer vooralsnog geen sprake. De Griek hoopt nog altijd op een zomers vertrek, maar zal niet zomaar bij de eerste de beste club zijn handtekening zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen