Danjuma rondt transfer af en gaat Champions League in

19 augustus 2021, 10:58

Arnaut Danjuma mag zich vanaf vandaag officieel speler van Villarreal CF noemen. De aanvaller komt voor een bedrag van zo'n 23,5 miljoen euro over van AFC Bournemouth. Danjuma zet bij de Spaanse club zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2026.

De transfer van Danjuma hing al een tijdje in de lucht en werd min of meer bevestigd door transferspecialist Fabrizio Romano. Villarreal presenteerde de aanwinst donderdagochtend op bijzondere wijze. Op Twitter verscheen verscheen een filmpje over het nieuwe vierde tenue, maar dat bleek dus over de nieuwste aanwinst te gaan.

Villarreal won afgelopen seizoen de Europa League en gaat dus dit voetbaljaar aantreden in de Champions League. Danjuma speelde sinds de zomer van 2019 bij Bournemouth, dat inmiddels actief is op het tweede niveau van Engeland. Hij speelde 52 wedstrijden voor de Engelse club en wist daarin zeventien keer te scoren. Eerder was hij actief bij PSV, NEC Nijmegen en Club Brugge.

Ook voor PSV en NEC is de transfer van Danjuma goed nieuws. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad ontvangt de Eindhovense club drie procent van de transfersom, wat neerkomt op zo'n 660.000 euro. NEC ontvang één procent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen