'Lewandowski wil vertrekken bij Bayern en zet zinnen op topclub'

19 augustus 2021, 09:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het zou zomaar kunnen dat Robert Lewandowski bezig is aan zijn laatste weken in dienst van Bayern München. De spits heeft naar verluidt bij zijn werkgever aangegeven dat hij open staat voor een nieuw avontuur. De 32-jarige spits hoopt namelijk nog bij een andere topclub aan de slag te gaan.

Volgens het Engelse medium Sky Sports is Lewandowski blij bij Bayern, maar blijft het zijn wens om nog eens bij een andere club te spelen. Daarom zou de aanvaller het op prijs stellen als zijn werkgever meewerkt aan een transfer. Lewandowski zou voor zijn 35e verjaardag nog voor een andere Europese grootmacht willen spelen. Zaterdag wordt de spits alweer 33 jaar.

De Pool heeft in de Allianz Arena een contract tot medio 2023 en vooralsnog heeft Bayern hem geen voorstel gedaan om die verbintenis te verlengen. De routinier ziet het ook niet zitten om zijn goede band met de club om zeep te helpen door een transfer te eisen. Toch zou hij volgens Sky Sports teleurgesteld zijn als Bayern hem absoluut niet wil verkopen. De club zou een kleine 120 miljoen willen vangen voor de superster.

Lewandowski staat sinds de zomer van 2014 onder contract bij Bayern. Eerder speelde hij ook voor Borussia Dortmund. Afgelopen seizoen maakte de spits liefst 58 doelpunten namens zijn club en land. Ook dit voetbaljaar is hij uit de startblokken geschoten. Zo heeft hij na twee officiële wedstrijden al drie doelpunten achter zijn naam staan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen