Dit is de opstelling van PSV in de uitwedstrijd tegen Benfica

18 augustus 2021, 20:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De opstelling van PSV voor de heenwedstrijd tegen Benfica in de play-offs van de Champions League is bekend. Roger Schmidt heeft ten opzichte van de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (0-2) zeven wijzigingen doorgevoerd. De spelers die afgelopen weekend rust kregen, keren terug in de basis.

Het doel van PSV wordt verdedigd door Joël Drommel, die zaterdag onder de lat werd vervangen door Yvon Mvogo. Voor hem staan Phillipp Mwene, André Ramalho, Olivier Boscagli en Philipp Max, die de defensie vormen. Mwene krijgt op de rechtsbackpositie de voorkeur boven Jordan Teze. Een kleine verrassing, daar Teze in de basis werd verwacht.

Marco van Ginkel en Ibrahim Sangaré vormen bij PSV het blok op het middenveld, terwijl Mario Götze, Noni Madueke, Eran Zahavi en Cody Gakpo voor de aanvallende impulsen moeten zorgen. Naast Mvogo en Teze nemen ook Armando Obispo, Davy Pröpper, Mauro Júnior, Bruma en Yorbe Vertessen weer plaats op de bank bij PSV. Ramalho, Mwene, Sangaré en Madueke zijn de vier spelers die blijven staan.

De winnaar van het tweeluik tussen PSV en Benfica plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League. De Eindhovenaren overleefden al twee voorrondes. Eerst werd op overtuigende wijze Galatasaray opzij gezet (5-1 thuis, 1-2 uit) en daarna werd FC Midtjylland verslagen (3-0 thuis, 0-1 uit). Benfica was in de vorige voorronde te sterk voor Spartak Moskou (2-0 thuis, 0-2 uit).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen