Spitsenzoektocht Feyenoord duurt voort: Dost komt niet

18 augustus 2021, 19:18

Feyenoord gaat zich niet versterken met Bas Dost, zo weet het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt woensdagavond te melden. De Rotterdammers hopen deze transferperiode nog een spits aan te trekken, maar duidelijk is dat Dost in elk geval niet de nieuwe aanvalsleider wordt.

In de zoektocht naar een nieuwe spits viel de naam van Dost in De Kuip, zo maakte Mikos Gouka deze week bekend in de AD Voetbalpodcast. "Dat is natuurlijk geen jongen die je ooit nog verder doorverkoopt, maar hij schiet er in De Kuip wel twintig in" zei de journalist.

Dost werd in verband gebracht met een overgang naar Feyenoord omdat hij bij Club Brugge op de bank is beland. De 32-jarige spits had bij de start van het nieuwe seizoen nog een basisplaats, maar is inmiddels in de pikorde voorbijgestreefd door Charles De Ketelaere. Afgelopen weekend kwam hij tegen Zulte Waregem (0-4) zelfs helemaal niet aan spelen toe.

Maar een terugkeer op de Nederlandse velden zit er deze zomer niet in voor Dost. Althans, Feyenoord gaat hem niet aantrekken. De Rotterdammers hopen nog wel een spits vast te leggen. Voorlopig kiest trainer Arne Slot voor Bryan Linssen in de punt van de aanval. Hij krijgt de voorkeur boven Robert Bozeník en Naoufal Bannis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen