Slot komt met positieve blessure-update over Jahanbakhsh

18 augustus 2021, 16:08

Feyenoord kan donderdagavond tegen IF Elfsborg hoogstwaarschijnlijk beschikken over Alireza Jahanbakhsh. De 28-jarige aanvaller is hersteld van de lichte blessure die hem afgelopen weekend aan de kant hield tegen Willem II. Jahanbakhsh raakte vorige week tegen FC Luzern geblesseerd aan zijn lies.

Jahanbakhsh was ondanks dat hij de wedstrijd niet kon afmaken de grote man aan Feyenoord-zijde. Voor hij vlak voor rust uitviel, prikte hij twee keer raak. De van Brighton & Hove Albion overgekomen aanvaller ontbrak zondag in Tilburg, maar keert donderdag waarschijnlijk terug in de wedstrijdselectie.

"Hij heeft gisteren meegetraind en alles meegedaan. Dat zag er heel goed uit. Ik verwacht hem straks op het veld bij de training en dus ook morgen in de wedstrijd", wordt Slot woensdag tijdens de persbijeenkomst richting de heenwedstrijd in de play-offs van de Conference League geciteerd door de NOS.

De terugkeer van Jahanbakhsh is een meevaller voor Slot, die voorin weinig smaken heeft. "Dat we afgelopen weekend met een middenvelder rechtsbuiten moesten spelen, zegt wel wat over de bezetting op de flanken", doelt Slot op Jens Toornstra. "Dus ik ben blij als Jahanbakhsh weer mee kan doen."

Feyenoord treft met Elfsborg de nummer vier van de Allsvenskan. De Zweedse tegenstander is in goeden doen: sinds de zomerstop werd er geen enkele wedstrijd verloren. Elfsborg won acht keer en speelde tweemaal gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen