Vitesse brengt goed nieuws voor duel met Anderlecht

Vitesse brengt goed nieuws voor duel met Anderlecht

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 augustus 2021 – Vitesse kon daags voor de belangrijke wedstrijd tegen Anderlecht goed nieuws melden. In het eerste duel in de laatste voorronde van de Conference League kan trainer Thomas Letsch weer een beroep doen op sterkhouders Oussama Tannane en Riechedly Bazoer. Het tweetal kampte in aanloop naar het duel met blessureleed.

Voor Tannane was dat al langer het geval. Door fysieke klachten miste hij de return tegen Dundalk (1-2 winst) en de openingswedstrijd in de Eredivisie tegen PEC Zwolle (0-1 winst). Bazoer deed die twee wedstrijden wel mee, maar verliet in Zwolle al in de eerste helft geblesseerd het veld. Beide spelers zijn echter opgenomen in de Vitesse-selectie die vandaag (woensdag) afreist naar Brussel.

Ook Eli Dasa, die tegen PEC al zijn rentree maakte na een blessure, reist mee naar België. De club kan echter nog niet beschikken over de geblesseerde Danilho Doekhi, Jacob Rasmussen en Daan Reiziger, evenals de geschorste Loïs Openda en Romaric Yapi. De selectie voor het duel tegen Anderlecht bestaat daarmee uit 22 man. 

Donderdagavond om 20.00 uur speelt Vitesse de heenwedstrijd in Brussel. Nadat het eerder met veel moeite Dundalk wist uit te schakelen, is Anderlecht de laatste horde richting de groepsfase van de Conference League. De Belgen rekende in de vorige ronde af met het Albanese KF Laci (0-3 en 2-1).

gerelateerd