Benfica-trainer baalt van PSV-affiche: "Horen allebei in de CL"

Benfica-trainer baalt van PSV-affiche: "Horen allebei in de CL"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 augustus 2021 – Trainer Jorge Jesus maakt zich met Benfica op voor een spectaculair affiche tegen PSV. Toch had hij die wedstrijd liever niet gespeeld. "Benfica en PSV zouden hier niet moeten staan, ze horen allebei in de Champions League."

Op zijn persconferentie sprak Jesus de verwachting uit dat beide ploegen zich prima staande zouden kunnen houden in de Champions League. Hij verwacht dan ook een mooie wedstrijd. "We zijn van het Nederlands voetbal gewend dat ze aanvallend ingesteld zijn. Dat geldt ook voor dit PSV. Het is een sterke ploeg", werd Jesus geciteerd door het Portugese Noticia ao Minuto.

"We gaan een aanvallend en zeer agressief PSV zien", ging Jesus verder. "Ze hebben spelers met veel individuele kwaliteiten, die zich in veel situaties staande kunnen houden. Een van hen is Mario Götze, een geweldige spelmaker. Als we hem te veel ruimte geven, komen we in de problmen. We weten wat we van dit PSV kunnen verwachten."

Roger Schmidt gaf ook al aan een spannende wedstrijd te verwachten, waarbij geen duidelijke favoriet aan te wijzen is. "Benfica heeft het vermogen om voetballend altijd de juiste oplossing te vinden", loofde hij de tegenstander. Vanavond om 21.00 uur staat in Portugal de heenwedstrijd tussen de Portugese en Nederlandse topclubs op het programma.

Lees ook: Schmidt klaar voor duel met Benfica: "Dit is zeker geen test"

Reacties

gerelateerd