'Krasnodar breekt Vilhena-belofte; geen sprake van vechtpartij'

17 augustus 2021, 17:38

Tonny Vilhena mag niet vertrekken bij FK Krasnodar. De middenvelder zou na twee jaar bij de Russische club toe zijn aan een volgende stap, maar een transfer wordt door de club gedwarsboomd. Daarmee gaat Krasnodar in tegen eerder gemaakte afspraken. 

Dat schreef althans Voetbal International dinsdagmiddag. Vilhena nam in 2019 afscheid van Feyenoord voor een avontuur in Rusland. Bij FK Krasnodar tekende hij een contract tot medio 2024, maar volgens VI is daarbij ook de afspraak gemaakt dat hij na twee jaar de mogelijkheid had om te vertrekken. Naar verluidt heeft Vilhena die wens nu, maar houden de Russen zich niet aan de afspraak.

Mogelijkheden om een stap te maken waren er zeker, zo weet het medium. Onder meer Stade Rennes en Real Betis Sevilla zouden interesse hebben getoond, al hebben zij hun belangstelling voorlopig laten varen door de stellige houding van Krasnodar. Het Russische medium Championat sprak in maar dit jaar ook al van interesse van clubs uit de vijf grootste Europese competities.

Vechtpartij

Hoewel Vilhena dus inderdaad niet geheel tevreden lijkt bij Krasnodar, is het verhaal over werkweigering na een ruzie met zijn ploeggenoot niet waar. Het verhaal werd maandag de wereld ingeslingerd door Championat. Dat medium meldde dat Vilhena het tijdens de training aan de stok kreeg met ploeggenoot Vladimir Ilyin. Dit zou dusdanig uit de hand zijn gelopen, dat de Oranje-international om een transfer heeft gevraagd en niet langer op de training wilde verschijnen. Deze berichten werden door VI bestempeld als 'onzin'. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen