'Feyenoord mag hopen op Jahanbakhsh en greep naast Lammers'

17 augustus 2021, 16:05

Alireza Jahanbakhsh staat weer op het trainingsveld bij Feyenoord. Het afgelopen weekend moest hij de seizoensopener tegen Willem II (0-4) wegens liesklachten nog aan zich voorbij laten gaan, maar deze donderdag tegen Elfsborg IF zou hij weer in actie kunnen komen.

Dat verwacht althans RTV Rijnmond, dat op de openbare training aanwezig was. Afgelopen donderdag plaatste Feyenoord zich ten koste van FC Luzern voor de laatste voorronde van de Conference League, maar zag het daarbij wel Jahanbakhsh geblesseerd uitvallen. Aanstaande donderdag, wanneer de Rotterdammers het heenduel tegen IF Elfsborg spelen, zou hij dus terug kunnen keren. Afgelopen zondag was hij nog afwezig in Tilburg. Toen speelde Jens Toornstra als rechtsbuiten en nam nieuwkomer Fredrik Aursnes zijn plek op het middenveld over.

Lammers

Zolang de transfermarkt nog open is, blijft Feyenoord op zoek naar een eventuele versterking voor de voorhoede. Daarbij viel eerder al de naam van Sam Lammers. De voormalig PSV- en huidig Atalanta-spits lijkt echter verhuurd te gaan worden aan Genoa. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt was de club wel degelijk in de race en wilde ook Lammers zelf graag naar Feyenoord. Hij was daarbij zelfs bereid om een deel van zijn salaris in te leveren.

De deal liep echter stuk op de houding van Atalanta. De club uit Bergamo voelde namelijk meer voor een verhuur aan Genoa, waar hij zou kunnen wennen aan de Italiaanse manier van spelen en aan de Serie A. De Italiaanse transferspecialist Gianluca di Marzio meldde eerder volgende week dat een akkoord rond Lammers dichtbij is. Zodoende zoekt Feyenoord nog altijd verder. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen