'Inter ziet in Weghorst ideale opvolger voor vertrokken Lukaku'

17 augustus 2021, 07:25

Wout Weghorst moet in Milaan de opvolger worden van de naar Chelsea vertrokken topspits Romelu Lukaku. De spits van het Nederlands elftal, die al jarenlang indruk maakt in de Bundesliga, staat hoog op de verlanglijst van de Milanese topclub. Inter versterkte zich eerder al met Edin Dzeko, maar hoopt nog op een extra aanvalsleider en zou in die zoektocht zijn uitgekomen bij de Nederlander.

Dat meldt transferspecialist Gianluca Di Marzio. Weghorst heeft nog een contract tot de zomer van 2023 bij het Wolfsburg van trainer Mark van Bommel, waardoor hij niet zomaar op te pikken is. Volgens Di Marzio verlangt Wolfsburg dan ook een bedrag tussen de vijftien en achttien miljoen euro voor de doelpuntenmachine, die afgelopen zomer eenmaal trefzeker was namens het Nederlands elftal op het EK.

Weghorst kan de derde Nederlander worden in de selectie van landskampioen Inter. Naast Stefan de Vrij, die al jarenlang een rots in de Milanese branding vormt, zette afgelopen week ook Denzel Dumfries zijn langverwachte krabbel onder een verbintenis bij de landskampioen van Italië. De topclub betaalde circa 12,5 miljoen euro voor de rechtsback van PSV.

Weghorst maakte afgelopen seizoen veel indruk in de Bundesliga, door twintig keer toe te slaan. Ook dit seizoen is hij weer uitstekend van start gegaan. Tegen Preussen Münster in de beker en VfL Bochum in de Bundesliga kwam hij tot twee treffers. Het vertrek van Weghorst bij Wolfsburg zou de volgende domper zijn voor Van Bommel. Na een dramatische voorbereiding werd zijn ploeg uit het bekertoernooi geschopt nadat hij een wissel te veel gebruikte tegen Preussen Münster.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen