Knokken: speler Galatasaray geeft kopstoot aan ploeggenoot

17 augustus 2021, 07:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Krankzinnige beelden uit Turkije maandagavond: met een 0-2 voorsprong op zak sloegen de stoppen van Galatasaray-verdediger Marcão volledig door. Na een verhitte discussie met ploeggenoot Kerem Aktürkoglu besloot de Braziliaan een kopstoot en diverse klappen uit te delen. Op aandringen van de VAR besloot de scheidsrechter een rode kaart te trekken.

Het is niet duidelijk wat ervoor heeft gezorgd dat Marcão uit de bocht vloog tegen zijn ploeggenoot. Galatasaray speelde op dat moment een probleemloos duel op bezoek bij Giresunspor. Dankzij treffers van Mbaye Diagne en Alexandru Cicâld?u stond Galatasaray op een 0-2 voorsprong in Giresun, dat na een rode kaart in de eerste helft ook al met een man minder speelde.

Bij Galatasaray begon Patrick van Aanholt in de basis, terwijl Ryan Babel als invaller binnen de lijnen kwam. Galatasaray is een van de acht ploegen in Turkije die erin slaagden de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen te winnen. Daarmee spoelde de topclub de zure nasmaak van het treffen met PSV weg. In de voorronde van de Champions League verloor Galatasaray over twee duels met 7-1.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen